Δήμος Θάσου


Οι μαθητές της Α’ τάξης του Γενικού Λυκείου Λιμένα στον Δήμαρχο Θάσου

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη περίπου 60 μαθητές της Α’ τάξης του Γενικού Λυκείου Λιμένα, συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια του Σχολείου κα EasyViewer download. Αρετή Κώτση και εκπαιδευτικούς.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν αφενός η ενημέρωση των μαθητών από τον Δήμαρχο για τις αρμοδιότητες και την λειτουργία του Δήμου Θάσου και αφετέρου η κατάθεση προτάσεων και προβληματισμών των μαθητών προκειμένου να γίνει ο κόσμος πιο όμορφος το νησί της Θάσου 시그널 1화 다운로드.

Ο Δήμαρχος Θάσου δέχθηκε τους μαθητές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, όπου, ως σε προσομοίωση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε συζήτηση 미국에서 한국 드라마 합법 다운로드. Αρχικά ενημέρωσε τους μαθητές για τις αρμοδιότητες και την λειτουργία του Δήμου και στην συνέχεια οι μαθητές έθεσαν προς τον Δήμαρχο τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους που αφορούσαν ποικίλα θέματα όπως, περιβάλλοντος και καθαριότητας, πολιτιστικής κληρονομιάς, ασφάλειας οδικών μετακινήσεων, οδικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, καθώς και την δημιουργία ενός άτυπου συμβουλίου νέων ως συμβουλευτικό όργανο στο Δήμο Θάσου 중영사전 다운로드.

Ο Δήμαρχος Θάσου, αφού άκουσε προσεκτικά όλες τις προτάσεις των μαθητών και έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις στα ερωτήματα που δέχθηκε, δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τις προτάσεις τους στα αρμόδια όργανα του Δήμου, προκειμένου να μελετηθούν ειδικότερα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου Θάσου 스포어 한글 다운로드.

Add a comment

You must be logged in to comment.