Δήμος Θάσου


Ο Δήμαρχος

Ελευθέριος Κυριακίδης

Ο Λευτέρης Κυριακίδης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1978 στην Καβάλα Fifa18pc. Είναι παντρεμένος με τη Θάλεια Μπίτσικα και έχει δύο κόρες, την Ελευθερία και την Ευστρατία exciting trots.

Μαθήτευσε στο Δημοτικό σχολείο Λιμένα Θάσου καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λιμένα Θάσου 구스범스 자막 다운로드. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2004 ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Θάσο Reversal 3.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε 유니버스 샌드박스2 다운로드. Ο.Τ.Α. από το 2009 έως το 2014, μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Θάσου από το 2006 έως το 2010, Νομικός Σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Καβάλας στο μάθημα της Πολιτικής Ιστορίας στο τμήμα Δημοσιογραφίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων του Κτηματολογίου Καβάλας, καθώς και Νομικός Συνεργάτης του Δήμου Θάσου, της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών και της ΕΑΣ Καβάλας Download African tv vod.

Εκλέχθηκε Δήμαρχος Θάσου στις εκλογές του Μαΐου 2019 με ποσοστό 60,82% και ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους Xenix download.

Παράλληλα, στην παρούσα αυτοδιοικητική περίοδο, είναι Πρόεδρος της «Θάσος Δημοτική Α.Ε.», Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε inter-floor noise. Ο.Τ.Α., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ Α.Α.Ε map of Gyeonggi Do.