Δήμος Θάσου


Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο) Δήμου Θάσου για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών έτους 2020

Την Τρίτη 19 Μαΐου 2020 συνεδρίασε στο κτήριο του Καλογερικού το Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο) Δήμου Θάσου με θέμα: «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2020» 데몬툴즈 라이트 다운로드.

Την συνεδρίαση συντόνισε ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Καβάλας κ jquery 다운로드. Σταύρος Κιβράκης.

Στην συνεδρίαση, στην οποία παρευρέθηκαν τα τακτικά μέλη του ΣΤΟ του Δήμου Θάσου και εκπρόσωποι όλων υπολοίπων εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων, συζητήθηκαν δράσεις – έργα – μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν για την έγκαιρη αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών έτους 2020 στην Θάσο I've heard it in the windfall of the long-term and the faces.

Από την συζήτηση προέκυψε η άψογη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων, ενώ κατατέθηκαν από κάθε υπηρεσία και φορέα η ετοιμότητα τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της καταστολής bilibili 다운로드.

Στο τέλος της συνεδρίασης με αφορμή την ημέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, προτάθηκε από τον Δήμαρχο Θάσου κ Laser Surround Pro. Ελευθέριο Κυριακίδη και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των θυμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού Hancom Taza Practice 2018.

Add a comment

You must be logged in to comment.