Δήμος Θάσου


Σύνθεση Δ.Σ Δ.Ε.Υ.Α.Θ

Πρόεδρος: Μανίτσα Κωνσταντίνος Δημοτικός Σύμβουλος

Σύνθεση του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.:

 1. Μανίτσας Κωνσταντίνος του Γεωργίου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Μανίτσα Δημήτριο του Νικολάου, από την παράταξη του Δημάρχου 정오의데이트 다운로드.
 2. Σαλταρής Αργύριος του Γεωργίου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Ζαφάρογλου Γεώργιο του Ιωάννη, από την παράταξη του Δημάρχου Share Gothic eot download.
 3. Γκάγκος Αλέξανδρος του Ιωάννη Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Τσολάκη Σταύρο του Κίμωνα, από την παράταξη του Δημάρχου game Dev Tycoon.
 4. Κουτσουμανής Γεώργιος του Βασιλείου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Τσουλκάνη Γεώργιο του Κωνσταντίνου, από την παράταξη του Δημάρχου Pre-Op Concert.
 5. Καραβούζης Στυλιανός του Θεοδώρου Δημοτικός Σύμβουλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Πυρήνα Ευστράτιο του Νικολάου, από την παράταξη του Δημάρχου 마이크로 소프트 워드 무료 다운로드.
 6. Ζαμπέκος Παναγιώτης του Νικολάου, Δημότης, με αναπληρωματικό μέλος τον δημότη Ιωάννη Καλαλά του Βασιλείου,
 7. Βουλτσίδης Παναγιώτης του Δημητρίου, Δημότης, με αναπληρωματικό μέλος τον δημότη Ιωάννου Αναστάσιο του Ματθαίου,
 8. Λαμπρινίδης Λάμπρος του Βασιλείου Δημοτικός Σύμβουλος από την Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου», με αναπληρωματικό μέλος την Τοπική Σύμβουλο Κοινότητας Παναγίας Φιλαρέτου Αργυρή του Στεργίου 영화 변호인 무료 다운로드.
 9. Μαλλιαρός Σωτήριος του Ιωάννη Δημοτικός Σύμβουλος από την Παράταξη «Χατζηεμμανουήλ-Μόνο για τη Θάσο», με αναπληρωματικό μέλος τον κ xcode 10.1. Πεταμίδη Χαράλαμπο του Ιωάννη, Δημοτικό Σύμβουλο από την Παράταξη «Χατζηεμμανουήλ-Μόνο για τη Θάσο»
 10. Στάμος Βασίλης του Σωτηρίου εκπρόσωπος του κοινωνικού φορέα «Δίκτυο Συνεργαζόμενων Πολυλειτουργικών Αγροκτημάτων (ΔΙΣΠΑ)», με αναπληρωτή του την κα White-haired download. Μαστοράκη Μελίνα του Κωνσταντίνου.
 11. Τσένης Γεώργιος του Μιχαήλ εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΘ, με αναπληρωτή του την κα 포켓몬스터 화이트 2 다운로드. Μπουδούρη Αικατερίνη του Αλεξάνδρου.

Τηλ: 2593024025

E-mail: grammateia@deyathassou.gr