Δήμος Θάσου


Σύσκεψη στον Δήμο Θάσου για θέματα της Νήσου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καβάλας & Θάσου

Την Δευτέρα 04-11-2019 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Θάσου ευρεία σύσκεψη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καβάλας & Θάσου κ Three Kingdoms Total War. Κωνσταντίνου Αντωνιάδη και του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, για θέματα της Νήσου Θάσου vmware fusion 7.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε Θάσου κα. Μαρία Πολυμέρου, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Θάσου, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων της Νήσου Mountain Lion Download.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε έργα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το νησί της Θάσου, τα οποία βρίσκονται είτε σε φάση υλοποίησης, είτε σε φάση σχεδιασμού ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου ssh folder.

Στην σύσκεψη τέθηκαν, εκ μέρους των συμμετεχόντων, προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας ΑΜΘ Download Call of Duty Advanced Warfare.

Ο Δήμαρχος Θάσου, αφού αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον Δήμο και το νησί της Θάσου, τονίζοντας ότι οι ανάγκες είναι πολλές 알바 이력서 양식 다운로드.

Επίσης ο Δήμαρχος Θάσου στον τέλος της σύσκεψη χάρισε στον Αντιπεριφερειάρχη Π high-definition images. Ε Καβάλας και Θάσου τιμητική πλακέτα της Νήσου Θάσου.

Add a comment

You must be logged in to comment.