Δήμος Θάσου


Επιτυχής συμμετοχή του Δήμου Θάσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι

Ο Δήμος της Θάσου συμμετείχε με επιτυχία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «TTR Bucharest 2022», η οποία πραγματοποιήθηκε από 24 έως 27 Φεβρουαρίου 2022 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Την πρώτη ημέρα στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης είχε την τιμή να υποδεχθεί στο περίπτερο του Δήμου Θάσου την Πρέσβη της Ελλάδος στη Ρουμανία καθώς και τον Υπουργό Τουρισμού της Ρουμανίας.

Επίσης, κατά την πρώτη μέρα της έκθεσης, ο Δήμος της Θάσου, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ, πραγματοποίησε με επιτυχία ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και bloggers που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό καθώς και τουριστικών πρακτόρων της αγοράς της Ρουμανίας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 25 δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Ρουμανίας, ενώ τίμησαν το Δήμο Θάσου με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρουμανία και ο Προϊστάμενος του ΕΟΤ στη Ρουμανία. Κατά την διάρκειά της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θάσου τίμησε τον Προϊστάμενο του ΕΟΤ στη Ρουμανία κ. Γεώργιο Σταφυλάκη για τη συνεχή στήριξη και συνεργασία με το Δήμο της Θάσου.

Η έκθεση αποτέλεσε πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κι εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και αποτέλεσε μοναδική ευκαιρία για την προβολή της Θάσου, την προσέλκυση επισκεπτών και τη δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Ρουμανίας.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η συμμετοχή του Δήμου Θάσου στην έκθεση ήταν επιβεβλημένη και η παρουσία του επιτυχής.

Είχαμε την ευκαιρία να προβάλουμε τον τόπο μας, της Θάσο, σε μια από τις πλέον σημαντικές αγορές για τον τουρισμό της».