Δήμος Θάσου


Επιχορήγηση της ΔΕΥΑ Θάσου με 115.000€ για το έργο: “Επέκταση δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Ραχωνίου από Αϊ Γιάννη έως παλαιό ελαιοτριβείο”

Κατόπιν αιτήματος τη Δ.Ε.Υ.Α Θάσου σε συνεργασία με το Δήμο Θάσου, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αποφασίσθηκε η επιχορήγηση της Δ.Ε.Υ.Α Θάσου με το ποσό των 115.000€ για την υλοποίηση του έργου “ Επέκταση δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Ραχωνίου από Αϊ Γιάννη έως παλαιό ελαιοτριβείο ”.

Το έργο αφορά στην κατασκευή νέου σύγχρονου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό του Ραχωνίου συνολικού μήκους περίπου 1.600 μέτρων

Σχετικά από κοινού ο Πρόεδρος του ΔΣ της Δ.Ε.Υ.Α Θάσου κ. Κωνσταντίνος Μανίτσας και ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσαν:

«Η παρούσα χρηματοδότηση είναι η τρίτη χρηματοδότηση που επιτυγχάνει ο Δήμος και η Δ.Ε.Υ.Α Θάσου από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Είχε προηγηθεί η επιχορήγηση του Δήμου Θάσου με το ποσό των 195.920€ για την υλοποίηση του έργου “Αντικατάσταση τμημάτων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου Θάσου (Α Φάση)” το 2021 και η επιχορήγηση του Δήμου Θάσου με το ποσό των 198.400€ για την υλοποίηση του έργου “Αντικατάσταση τμημάτων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου Θάσου (Β Φάση)” το 2022.

Συνεχίζουμε με σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα να διεκδικούμε και να εξασφαλίζουμε πόρους από κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής για τη Θάσο».