Δήμος Θάσου


Ο Δήμαρχος Θάσου για την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου

Σχετικά με την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωσης Θάσου» με θέμα: «Για τις απευθείας αναθέσεις έργων», ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Ο καθένας μπορεί να πρεσβεύει διαφορετική ιδεολογία και να έχει ξεχωριστές αντιλήψεις για τον τρόπο διοίκησης ενός Δήμου. Ωστόσο, καλό είναι να διευκρινιστεί ότι η διαδικασία των απευθείας αναθέσεων δεν ανακαλύφθηκε επί δικής μας διοικήσεως και ακολουθείται από ΟΛΟΥΣ του Δήμους της χώρας εδώ και δεκαετίες. Η δική μας Διοίκηση ακολουθεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο χωρίς παρεκκλίσεις.

Τα οποιαδήποτε πολιτικά υπονοούμενα περί ηθικής επιστρέφονται στην παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης ως απαράδεκτα και πέραν πάσης πολιτικής κριτικής.

Ο Δήμαρχος δεν είναι Καίσαρας και ο Δήμος δεν είναι η γυναίκα του.

Παρά ταύτα η παράταξη που έχει αναλάβει τη Διοίκηση του Δήμου ύστερα από τις εκλογές του 2019 και φαίνεται και είναι τίμια απέναντι στους πολίτες.

Δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας και των προβλημάτων του τόπου μας από την πρώτη γραμμή.

Αυτή είναι η υποχρέωση μας, αυτό είναι το καθήκον μας και αυτό θα κάνουμε όσο έχουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αυτή είναι η δύναμη μας και με αυτή προχωρούμε».