Δήμος Θάσου


Ο Δήμος Θάσου ετοιμάζει βαλίτσες για την διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι

Ο Δήμος της Θάσου, συνεπής στη δέσμευση του να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην προβολή του τόπου μας, θα συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «TTR Bucharest 2022», η οποία πραγματοποιείται από 24 έως 27 Φεβρουαρίου 2022 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Η έκθεση TTR αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κι εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την προβολή της Θάσου, την προσέλκυση επισκεπτών και τη δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Ρουμανίας.

Μάλιστα για πρώτη φορά στο Βουκουρέστι ο Δήμος της Θάσου, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ, θα πραγματοποιήσει, κατά την πρώτη μέρα της έκθεσης, ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και bloggers που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό καθώς και τουριστικών πρακτόρων της αγοράς της Ρουμανίας. Στόχος είναι η προβολή της Θάσου ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου με έμφαση στις ιδιαιτερότητες και τους κανόνες που επιβάλει η Πανδημία Covid-19.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου δράττονται της ευκαιρίας και με την παρουσία τους στη Ρουμανία προσκαλούν στο περίπτερο του Δήμου Θάσου όλους τους ενδιαφερόμενους όπως τουριστικά πρακτορεία, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, τοπικά ΜΜΕ κ.α., να επισκεφτούν το περίπτερό του νησιού και να προωθήσουν τις ομορφιές του στη ρουμάνικη αγορά.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η αγορά της Ρουμανίας είναι γνωστό ότι είναι μια από τις πλέον σημαντικές αγορές για τον τουρισμό στο νησί μας. Με την πανδημική κρίση σε ύφεση, ο Δήμος μας αποφάσισε να δώσει δυναμικά το παρόν φέτος στη Ρουμανία, για να ‘’επανασυστήσει’’ το νησί μας στους Ρουμάνους, να τους ευχαριστήσει για τη διαχρονική τους στήριξη και για να προβάλουμε όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι του 2022 στη Θάσο μοναδικό».