Δήμος Θάσου


Παράδοση από το Δήμο Θάσου Ιατρικού Εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου και αυτόματου απινιδωτή στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θάσου

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης εκ μέρους του Δήμου Θάσου, παρέδωσε στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου κ. Θωμά Αγγελόπουλο ιατρικό εξοπλισμό αξίας 3.987,03€ για το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Πρόκειται για ιατρικό εξοπλισμό που προμηθεύτηκε ο Δήμος Θάσου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου για την ενίσχυσή του και ειδικότερα περιλαμβάνει: (α) Ένα (1) ηλεκτρονικό πιεσόμετρο/ οξύμετρο/ θερμόμετρο, (β) Χειρουργικά εργαλεία και (γ) Ένα (1) καρδιογράφο.

Επίσης την ίδια ημέρα ο Δήμαρχος Θάσου διέθεσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θάσου έναν (1) αυτόματο απινιδωτή.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Το Κέντρο Υγείας Πρίνου αποτελεί την μοναδική δημόσια δομή υγείας στη Θάσο.

Ως Διοίκηση του Δήμου Θάσου, στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στηρίζουμε εμπράκτως, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου, την απρόσκοπτή λειτουργία του, συνεισφέροντας με κάθε δυνατό τρόπο.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αυτόματοι απινιδωτές σε δημόσιους χώρους μπορούν να σώζουν ζωές ανθρώπων. Προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια, ώστε να είναι διαθέσιμοι σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία και δημόσιους φορείς της Θάσου».