Δήμος Θάσου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ

«ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ»

        ΝΠΔΔ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

                                     το ΝΠΔΔ του Δήμου Θάσου «Δημαρωγός» προσφέρει  κοινωνικές υπηρεσίες προς όλους ανεξαιρέτως  του δημότες και κατοίκους της Θάσου. Υποστηρίζει τους Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τη Φιλαρμονική. Κυρίως όμως στηρίζει, ένθερμα και διακριτικά, με το κοινωνικό του έργο συμπολίτες μας που πένονται και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται η χώρα μας.

Στην προσπάθεια να στηρίξουμε το κοινωνικό έργο του «Δημαρωγού» δημιουργήσαμε τη δομή «Σε Νοιάζομαι» για να προσφέρουμε αξιοπρεπή διαβίωση σε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη, την αποστολή κάθε μήνα ενός πακέτου με βασικά τρόφιμα σε κάθε φοιτητή που η οικογένεια του δυσκολεύεται οικονομικά, την περίθαλψη σε ανασφάλιστους, τη ψυχολογική στήριξη σε όποιον συνάνθρωπο μας τη χρειάζεται. Για το σκοπό αυτό από την αρχή της θητείας μου ως πρόεδρος του Δημαρωγού, παραιτήθηκα της αντιμισθίας, που προβλεπόταν για τη θέση αυτή, και την χορήγησα ως δωρεά στη δομή «Σε νοιάζομαι» για την κάλυψη των αναγκών της.

Όλη προσφορά μου στο έργο του Δημαρωγού είναι εθελοντική και στόχος μου είναι η οργάνωση από την αρχή όλων των δομών του και η εύρυθμη λειτουργία τους για το καλό όλων μας.

Αυτήν ακριβώς την εθελοντική προσφορά ζητάμε και από εσάς.

Ο Δημαρωγός έχει ανάγκη από εθελοντές, οι οποίοι θα στηρίζουν τις εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο κάθε φορά που ο Δημαρωγός θα οργανώνει σχετικές δράσεις. Δημιουργούμε λοιπόν την εθελοντική ομάδα μας, την «Αρωγή» και σας καλούμε να μας στηρίξετε. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2593350133 και να δηλώσετε τα στοιχεία σας. Μπορείτε να έρθετε στο Γραφείο του Δημαρωγού (ισόγειο ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ) για να γνωρίσετε το έργο μας.

Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκληση αυτή σας περιμένουμε.

Θέλουμε να διαθέσετε μόνο λίγο χρόνο από το χρόνο σας και περίσσευμα αγάπης για τον άλλον άνθρωπο …

Με τιμή

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Δημαρωγού

Γεωργαλή – Νικήτα Αγγελική

Add a comment

You must be logged in to comment.