EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ
ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ
Θάσος, 20-03-2025
Αριθ. πρωτ. 6536
Αριθ. Συνεδρ.: 9η
ΠΡΟΣ
Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής:
1. κος Πυρήνας Ευστράτιος
2. κος Τσολάκης Σταύρος
3. κος Τσουλκάνης Γεώργιος
4. κα Φωκά Λαμπρινή
5. κος Αγγελόπουλος Αθανάσιος
6. κος Χρυσάφης Νικόλαος
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής» (Άρθρα 75 και 74Α παρ.1 του Ν. 3852/10 όπως ισχύουν».
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θάσου την 24η του μηνός Μαρτίου έτους 2025, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μ.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις τωνάρθρων75 και 74ΑτουΝ 3852/10 όπως ισχύουν.
1.«Περί ορισμού δικηγόρων για εκπροσώπηση του Δήμου Θάσου και άσκησης ή μη ένδικων μέσων».
(Εισηγητής: Κος Δήμαρχος).
2.«Περί εξειδίκευσης ή μη πιστώσεων του προϋπολογισμού οικ. έτους 2025».
(Εισηγητής: Κος Δήμαρχος).
3.«Περί Εξειδίκευσης Πιστώσεων Επιχορηγήσεις Συλλόγων σύμφωνα με την Απόφαση 216/2024 Δημοτικού Συμβουλίου».
(Εισηγητής: Κος Δήμαρχος).
4.«Περί άνοιγμα λογαριασμών ειδικού σκοπού ανά σχολική μονάδα για την κατάθεση του ποσού της πάγιας προκαταβολής σύμφωνα με την απόφαση ΥΠ.ΕΣ. 45118/31.05.2024 (ΦΕΚ 3409/13.06.2024 τεύχος Β’)».
(Εισηγητής: Κος Ευθυμίου Γεώργιος).
5.«Περί καθορισμού αριθμού σπουδαστών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για πρακτική άσκηση στον Δήμο Θάσου, κατά το έτος 2025 ».
(Εισηγητής: Κος Δήμαρχος).
6.«Περί έγκρισης μετάβασης του Δημάρχου στην Κομοτηνή και έγκρισης κίνησης οχήματος του Δήμου Θάσου εκτός των ορίων του Δήμου».
(Εισηγητής: Κος Δήμαρχος).
7.«Περί κατάρτισης του σχεδίου της 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2025 του Δήμου Θάσου».
(Εισηγητής: Κος Ευθυμίου Γεώργιος).
Ο Πρόεδρος
της Δημοτικής Επιτροπής
Δήμαρχος Θάσου
Κυριακίδης Ελευθέριος