Δήμος Θάσου


Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με στελέχη της TUI AG

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και στελεχών της TUI AG, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ κας. Μαρίας Πολυμέρου.

Εκ μέρους της TUI AG στην συνάντηση συμμετείχαν η κα. Frederique Klaver, Senior Purchasing Manager Greece, ο κ. Marios Anastasiadis, Manager Purchasing Greece και ο κ. Christos Gargoulkas, Contract Manager Thassos – Chalkidiki – Skiathos.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν η διαχρονική παρουσία της TUI στη Θάσο, θέματα βελτίωσης της ήδη πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ της TUI και των τοπικών αρχών, η πορεία των κρατήσεων την τρέχουσα τουριστική περίοδο, αλλά και θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του τουριστικού τομέα στη Θάσο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης τίμησε εκ μέρους του Δήμου Θάσου την TUI AG, διά της απονομής τιμητικής πλακέτας στην εκπρόσωπό της κα. Frederique Klaver, για την διαχρονική παρουσία της TUI AG στη Θάσο.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η TUI είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αναψυχής, ταξιδιών και τουρισμού στον κόσμο.

Η διαχρονική παρουσία της TUI στη Θάσο είναι πολύ σημαντική για τον τουρισμό στη Θάσο.

Ο Δήμος Θάσου στηρίζει ενεργά, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, τη βελτίωση συνεργασιών και τη δημιουργία νέων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στη Θάσο».