Δήμος Θάσου


Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Π.Λ.Σ ΑΜΘ

Την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του Πρόεδρου της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Ε.Π.Λ.Σ) ΑΜΘ κ. Σιδερίδη Νικόλαου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημητρίου Μανίτσα.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ένωση Π.Λ.Σ ΑΜΘ και τους Λιμενικούς μέλη της, που αφορούν τις υποδομές και τα μέσα της Λιμενικής Αρχής στη Θάσο, όπως η αναδιάρθρωση των οργανικών θέσεων στη Θάσο, η άμεση ανανέωση των χερσαίων μέσων, η ίδρυση Λιμενικής Αρχής στο Νότιο τμήμα της Θάσου στον οικισμό των Λιμεναρίων, η ένταξη του Α’ ΛΤ Θάσου στην 2η κατηγορία μοριοδότησης για τους υπηρετούντες Λιμενικούς, για την δημιουργία κτηρίου του Α΄ΛΤ Θάσου εντός της ζώνης του λιμένα Θάσου καθώς και η αναβάθμιση του Λιμενικού Φυλακίου Πρίνου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Ο Δήμος της Θάσου και ειδικότερα το ΔΛΤ Θάσου στέκεται αρωγός και συνεργάζεται στενά με τη Διοίκηση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Θάσου.

Στη σημερινή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Π.Λ.Σ ΑΜΘ επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Θάσου, του ΔΛΤΘ και του Α’ ΛΤ Θάσου και δηλώνουμε στο πλευρό των Λιμενικών προς όφελος του Νησιού μας».