Δήμος Θάσου


Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεν. Μακεδονίας και ΑΜΘ του Πυροσβεστικού Σώματος

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας και ΑΜΘ του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγου κ. Μάριου Αποστολίδη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Διοικητής ΔΙ.ΠΥ.Ν. Καβάλας κ. Νικόλαος Μπαλατσούκας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Καβάλας & Θάσου κ. Σταύρος Κιβράκης, ο Αναπληρωτής Δασάρχης Θάσου κ. Γεώργιος Ράνης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θάσου κ. Ευστράτιος Πυρήνας.

Βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των συναρμοδίων φορέων, ο σχεδιασμός και οι δράσεις για την αντιπυρική θωράκιση της Θάσου κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, με έμφαση σε δράσεις και ενέργειες πρόληψης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:

«Η συνεργασία του Δήμου Θάσου με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ήταν και παραμένει εξαιρετική.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υποστράτηγο για το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη Θάσο και ειδικότερα για την καλύτερη δυνατή αντιπυρική θωράκιση και προστασία του νησιού μας κατά την τρέχουσα περίοδο.

Όλοι εργαζόμαστε από κοινού για τη μέγιστη προστασία του πολύτιμου φυσικού περιβάλλοντος της Θάσου».