Δήμος Θάσου


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ 2021

Την περασμένη Κυριακή παρουσιάσθηκε η καθιερωμένη Κεντρική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου Θάσου, ενταγμένη στο πρόγραμμα των  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θάσου από τα μέλη της  Παιδικής, Νεανικής και Μικτής Χορωδίας του Δήμου.

Με μια όμορφη μουσική εκδήλωση η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τα μέλη των Χορωδιών του Δήμου Θάσου, πιστοί στο καθιερωμένο εορταστικό ραντεβού,  προέτρεψαν  τους παρευρισκόμενους  να καλωσορίσουν και να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με την ομορφιά και τη χαρά που τους ταιριάζουν. Ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων που είναι το πνεύμα της αγάπης, της γενναιοδωρίας και της καλοσύνης.

Την επιμέλεια του προγράμματος τη διασκευή και τη διδασκαλία των τραγουδιών ανέλαβε η καθηγήτρια των Χορωδιών κ.Πελαγία Αναγνωστάκη.

Τις χορωδίες του Δήμου Θάσου διηύθυνε εθελοντικά η μαέστρος Αργυρώ Παπαλάσκαρη.

Οι συνθήκες είναι ασφαλώς δύσκολες αλλά με την ελπίδα στην επιστήμη και την πίστη στο Θείο Βρέφος που έρχεται, θα νικηθεί η πανδημία.

Ο Δήμος Θάσου με περισσότερο φως, χρώμα, στολίδια και μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί δίνει την ευκαιρία σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του να ανταμώσουν, να μοιραστούν όμορφες στιγμές και να γιορτάσουν όλοι μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με αισιοδοξία αλλά και ασφάλεια τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα..

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου με τη συνδρομή του Δημάρχου, του Προέδρου και των συμβούλων έχει διαμορφώσει ένα εορταστικό πρόγραμμα που μπορεί να προσφέρει χαρά σε όλους τους δημότες, αλλά πολύ περισσότερο στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές των εορτών.

Το Aνατέλλον μήνυμα της Ενανθρώπισης του Θεού ας είναι Ζωοδόχος πηγή δύναμης για όλους μας.

Καλά Χριστούγεννα με Ελπίδας φως.

Καλή Νέα Χρονιά με Υγεία Χαμόγελο και Πίστη στη ζωή.