Δήμος Θάσου


Ο Δήμος Θάσου ετοιμάζει βαλίτσες για την διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι

Ο Δήμος Θάσου, συνεπής στη δέσμευση του να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην προβολή του τόπου μας,  θα συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «TTR Bucharest 2023», η οποία πραγματοποιείται από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2023 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Η έκθεση TTR αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κι εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την προβολή της Θάσου, την προσέλκυση επισκεπτών και την δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της Ρουμανίας.

Μάλιστα την δεύτερη ημέρα της έκθεσης ο Δήμος Θάσου, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ, θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στο The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και bloggers που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό καθώς και τουριστικών πρακτόρων της αγοράς της Ρουμανίας. Στόχος είναι η προβολή της Θάσου ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου προσκαλούν στο περίπτερο του Δήμου Θάσου όλους τους ενδιαφερόμενους όπως τουριστικά πρακτορεία, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, τοπικά ΜΜΕ κ.α., να επισκεφτούν το περίπτερό του νησιού και να προωθήσουν τις ομορφιές του στη ρουμάνικη αγορά.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η αγορά της Ρουμανίας είναι η σημαντικότερη αγορά για τον τουρισμό στο νησί μας. O Δήμος μας, σε συνεργασία με όλους τους Φορείς του Τουρισμού, δίνει δυναμικά το παρόν και φέτος στη Ρουμανία για να προβάλουμε όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι του 2023 στη Θάσο μοναδικό».