Δήμος Θάσου


Έναρξη Ετήσιων Επιμορφωτικών Προγραμμάτων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στη Θάσο

  Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών (Κ.Π.Ε.Π.) σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση του Κ.Π.Ε.Π, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16.00 έως 18.00,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Καλογερικού στο Λιμένα Θάσου.

Σκοπός μας, να  γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να σας ενημερώσουμε για τη φιλοσοφία και τους στόχους του Προγράμματος που αφορούν  τις παρακάτω θεματικές ενότητες και  θα λειτουργήσουν για τη φετινή χρονιά στη Θάσο:

 

1) Μαθήματα Ψυχολογίας

(θέματα που άπτονται της ψυχικής και κοινωνικής μας υγείας)

2) Μαθήματα Μάνατζμεντ

(θέματα και λειτουργίες  που άπτονται της  αποτελεσματικής αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων για την επίτευξη στόχων που αφορούν τις ανάγκες των επαγγελματιών του νησιού, δίνοντας έμφαση  στις μεθόδους ανάπτυξης και προβολής του Τουριστικού προϊόντος).

 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε 15 τετράωρες συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο, από τον Ιανουάριο  έως τον Ιούνιο του 2020, συνοδεύονται από εποπτικό υλικό (διαφάνειες, ακουστικό υλικό κλπ.) και  θα έχουν τη μορφή παρουσιάσεων, βιωματικών εργαστηρίων και αλληλοδραστικών συζητήσεων. Στο κλείσιμο του προγράμματος θα  απονεμηθούν Βεβαιώσεις Ετήσιας Επιμόρφωσης.

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Συντονίστρια Θάσου

-Μαρία Τσαπέκου

τηλ: 6947280655

και με τη γραμματεία του Κ.Π.Ε.Π.

-Έφη Λοϊζά,

τηλ: 6906501716 & 6942434306

 

Fb: Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών

E-mail: koinonikopanep@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.koinonikopanep.com

Instagram: koinonikopanepistimio

Add a comment

You must be logged in to comment.