Δήμος Θάσου


«Ανακοίνωση – Ν.Π.Δ.Δ. Δημαρωγός»

Τρία χρόνια τώρα έχουμε καταφέρει να κάνουμε το ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» οικονομικά αξιόπιστο. Συμμετέχουμε σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα μέσω των οποίων εξασφαλίζουμε την καλή λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και της Κοινωνικής Πρόνοιας για Ηλικιωμένους, ΑμεΑ, ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.

Χάρη στη στήριξη του Δήμου Θάσου, που πατάει πια σε γερά πόδια, ενισχύουμε τις υπηρεσίες μας με τη δημιουργία του ΚΕΠ Υγείας, του Συμβουλευτικού Σταθμού Άνοιας, του Κέντρου Κοινότητας, προσλαμβάνοντας ή συνεργαζόμενοι με νέους ανθρώπους πρόθυμους να υπηρετήσουν το δημότη.

Παράλληλα, συνεχίζουμε τις προσπάθειες να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ΚΑΠΗ – Λέσχες Φιλίας, των Παιδικών Σταθμών, κυρίως σε θέματα κτηρίων, υποδομής και ασφάλειας, προτείναμε και ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η μείωση των δημοτικών τέλων σε ευπαθείς ομάδες, βελτιώσαμε τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», υποστηρίζουμε τη Φιλαρμονική Δήμου Θάσου, αλλά και όποια πράξη κοινωνικής ευθύνης και προαγωγής του πολιτισμού μας ζητηθεί.

Παρέχουμε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θάσου, στηρίζουμε τους δημότες μας σε κοινωνικά ζητήματα και τους ενημερώνουμε έγκαιρα για όποιο πρόγραμμα λειτουργεί ενισχυτικά προς αυτούς. Έχουμε την ευθύνη των προγραμμάτων ΚΕΑ – ΤΕΒΑ και μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της δομής «ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», φροντίζουμε οικογένειες και αδύναμους δημότες μας. Οργανώνουμε δράσεις για τη Γυναίκα, το Παιδί, τους Ηλικιωμένους, τους Νέους, τα Άτομα με Αναπηρία.

Συνεργαζόμαστε αρμονικά με Φορείς, Υπηρεσίες, Σχολεία, Συλλόγους (Γονέων, Τριτέκνων, Πολιτιστικούς ) στηρίζοντας με θέρμη κάθε προσπάθειά τους που βελτιώνει την ποιότητα ζωής και εκπαίδευσης.

Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε το χαμόγελο του δημότη που ζήτησε τη βοήθεια μας.

Από το Γραφείο του νομικού προσώπου «Δημαρωγός».

Add a comment

You must be logged in to comment.