Δήμος Θάσου


ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΘΑΣΟ

Σεμινάρια θεάτρου από τη Δήμητρα Χατούπη στη Θάσο με τίτλο «Θεατρικό Αντίσκηνο». Ο Δήμος Θάσου, η «ΘΑΣΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.» και η Ανώτερη Δραματική Σχολή «δήλος», διοργανώνουν το  «1ο Θεατρικό  Αντί-σκηνο», 8-12 Ιουλίου, σε ένα από τα τρία Δημοτικά Κάμπινγκ του νησιού, που βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες, στη Χρυσή Αμμουδιά, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον Λιμένα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι  η θεατρική εκπαίδευση όσων θελήσουν να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του θεάτρου γνωρίζοντας, ταυτόχρονα, τις ομορφιές της Θάσου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε: -Σπουδαστές- φοιτητές καλλιτεχνικών σχολών (Χορού, Δραματικές Σχολές/ Πανεπιστημιακά Τμήματα, Εικαστικές, Μουσικές Σχολές). -Καλλιτέχνες από διαφορετικούς χώρους (ηθοποιοί, χορευτές, εικαστικοί, σκηνοθέτες, μουσικοί κ.α.). -Ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ή θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική διαδικασία του θεάτρου.

Εκτός από τη διευθύντρια της σχολής ηθοποιό και σκηνοθέτη Δήμητρα Χατούπη θα διδάξουν:

-Οι σκηνοθέτες Δημήτρης  Καρατζάς και Γεωργία Μαυραγάνη, από τους πιο σημαντικούς της γενιάς τους.

– Ο θεατρικός συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης.

-Η υπεύθυνη της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού,  θεατρολόγος Εύα Σαραγά.

Και μόλις δύσει ο ήλιος… Ο δάσκαλος  γιόγκα με θεατρικές  σπουδές στη  Ν. Υόρκη, Αντώνης Ζούλης σας χαλαρώνει στην αμμουδιά με ειδικές ασκήσεις.

Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2105203562, 6972287889 και mail:  contact@dilos.gr

Ειδικά για τα παιδιά του νησιού και για τα μέλη των Δημοτικών Θεατρικών Σκηνών Θάσου και Λιμεναρίων απευθυνθείτε στο Δήμο Θάσου – γραφείο Δημάρχου (25933 50116, mail:nmanoussaki@thassos.gr) για δωρεάν συμμετοχή:

 

Για τα παιδιά του νησιού πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα με τη φιλόλογο και ηθοποιό Κατερίνα Ζαφειροπούλου, σε ένα  προσφερόμενο από τον δήμο  θεατρικό παιχνίδι για τα παιδιά των κατοίκων του νησιού, αλλά και όσων γονέων πάρουν μέρος στο σεμινάριο.

 

Τα μέλη των Δημοτικών Θεατρικών Σκηνών Θάσου και Λιμεναρίων δεν θα καταβάλλουν δίδακτρα για το θεατρικό αντίσκηνο.

Add a comment

You must be logged in to comment.