Δήμος Θάσου


Δελτίο Τύπου – ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ – Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ» – Διοργανώθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα: Πρώτες βοήθειες – Τραυματισμός σε σχολικό χώρο

ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ   

   Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΑΡΩΓΟΣ»

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 9.4.2016 η ημερίδα που διοργάνωσε το νομικό πρόσωπο  Δημαρωγός στη Θάσο με θέμα: Πρώτες βοήθειες – Τραυματισμός σε σχολικό χώρο. Η ενδιαφέρουσα παρουσίαση από την Ελληνική  Ομάδα Διάσωσης πρτ. Καβάλας με ομιλητές τον Πρόεδρο  κ. Τζίμα Δημήτριο και τον Αντιπρόεδρο κ. Πατρόπουλο Ιωάννη, καθώς και τα βίντεο μαζί με την συζήτηση που ακολούθησε, προβλημάτισαν όλους τους παριστάμενους εκπαιδευτικούς και γονείς.

Το νομικό πρόσωπο Δημαρωγός ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες  για την παρουσία τους.  Η θετική αξιολόγηση της διοργάνωσης  μας  ενθαρρύνει συνεχίσουμε τις δράσεις  με την Ελληνική  Ομάδα Διάσωσης παρτ. Καβάλας λαμβάνοντας υπόψη τα θέματα που οι συμμετέχοντες ζήτησαν (ΚΑΡΠΑ, Σεισμός, Πυρκαγιά) ακόμη και σε Σχολικές μονάδες.

Θερμά ευχαριστούμε  την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Καβάλας για την εθελοντική προσφορά και την ιδιαίτερα κατατοπιστική ενημέρωση που μας πρόσφερε, καθώς και την Εταιρεία  Α.Ν.Ε.Θ. για την άμεση ανταπόκρισή της να επιτρέψει τη δωρεάν διέλευση του οχήματος των διασωστών.

Από το Γραφείο του Δημαρωγού

Η Πρόεδρος

Γεωργαλή – Νικήτα Αγγελική

4 3 2 1

Add a comment

You must be logged in to comment.