Δήμος Θάσου


«Δελτίο Τύπου – Ν.Π.Δ.Δ. Δημαρωγός»

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

 

Ο Δήμος Θάσου αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια, έχει οργανώσει μέσω του ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ένα άτυπο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Λιμένα Θάσου, που υπηρετεί την Κοινωνική Αλληλεγγύη και ενισχύει τακτικά με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κατοίκους με σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται σε όλους τους δημότες μας και τις επιχειρήσεις, ελπίζοντας ότι παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας θα ανταποκριθεί στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε χάρη στη δική σας ανιδιοτελή προσφορά είναι τα ακόλουθα :

  1. Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας, όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, τοματοχυμό κλπ
  2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, όπως σαμπουάν, οδοντόκρεμες, σαπούνι, χλωρίνη, καθαριστικά, σκόνη πλυντηρίου, σερβιέτες, πάνες κλπ

Σημεία Συγκέντρωσης:

  1. Το Γραφείο του ΝΠΔΔ «Δημαρωγός», κτίριο ΙΚΑ Λιμένα Θάσου
  2. Οι Παιδικοί Σταθμοί Λιμένα, Πρίνου, Λιμεναρίων

Για ειδικότερη ενημέρωση παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Γραφείο του Νομικού Προσώπου στο τηλέφωνο : 25930 24020 , όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : 07:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.

 

    Εκ μέρους του νπδδ «Δημαρωγός»

Η Πρόεδρος

  Γεωργαλή – Αγγελική Νικήτα

Add a comment

You must be logged in to comment.