Δήμος Θάσου


Διαγωνισμός φωτογραφίας “Φωτογραφίζω από το σπίτι μου ότι αγαπώ, για να θυμάμαι πάντα ότι με έκανε πιο δυνατό …..”

Οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες μα και παράξενες συγχρόνως για όλους μας. Είμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ανασφάλεια και που είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε για το δικό μας καλό αλλά και το καλό των γύρω μας.

Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Θάσου κ Γεώργιος Κουτσουμανής και ο Αντιπρόεδρός της κ Κώστας Βλαστάρης, σε συνεργασία πάντα με την Καλλιτεχνική Συντονίστρια του Δήμου Θάσου κα. Στέλλα Φουρναράκη, θέλοντας να κάνουν τις ημέρες αυτές του «αναγκαστικού εγκλεισμού» των κατοίκων του νησιού μας πιο ευχάριστες και πιο δημιουργικές, σκέφτηκαν να συλλέξουν φωτογραφικό υλικό των κατοίκων, αυστηρά φωτογραφισμένο μέσα από το σπίτι τους, με θέμα

«Φωτογραφίζω από το σπίτι μου ότι αγαπώ, για να θυμάμαι πάντα ότι με έκανε πιο δυνατό …..».

Το υλικό που θα συλλεχθεί θα παρουσιαστεί σε Έκθεση Φωτογραφίας – Διαγωνισμό με τον ίδιο τίτλο, που θα οργανώσει ο Δήμος Θάσου και η ΔΗΚΕΘ, όταν οι δύσκολες αυτές μέρες θα είναι παρελθόν για να θυμόμαστε αλλά και να τιμούμε τη συλλογική προσπάθεια όλων μας.

Θα βραβευτούν οι 3 καλύτερες φωτογραφίες και ο τρόπος επιλογής τους θα ανακοινωθεί μεταγενέστερα.

Όροι του Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι της Θάσου, χωρίς όριο ηλικίας.
  • Στο e- mail που θα μας αποστείλετε με το φωτογραφικό υλικό θα πρέπει να αναγράφονται, ονοματεπώνυμο, περιοχή και ηλικία, χωρίς τίποτα από τα παραπάνω να είναι υποχρεωτικά. Δηλαδή δεχόμαστε και ανώνυμους δημιουργούς. Επίσης τίτλος της φωτογραφίας για όποιον το επιθυμεί.
  • Σε όποιες φωτογραφίες εμφανίζονται ανήλικα άτομα είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης του κηδεμόνα τους ότι επιτρέπεται η δημοσίευση των φωτογραφιών. Η υπεύθυνη δήλωση θα βρίσκεται στο τέλος της προκήρυξης του διαγωνισμού και θα στέλνεται συνημμένη με το υλικό για την έκθεση.
  • Ο Διαγωνισμός θα έχει έναρξη με την δημοσίευση του και λήξη στις 10 Μαΐου 2020.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνείτε με την Καλλιτεχνική Συντονίστρια του Δήμου Θάσου κα. Στέλλα Φουρναράκη στο τηλ. 6932412039 ή στο E-mail: st.fournaraki@gmail.com

Ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής φωτογραφιών:  politismosthassos@yahoo.com

Υπεύθυνη Δήλωση

Add a comment

You must be logged in to comment.