Δήμος Θάσου


Εγγραφές – Επανεγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Θάσου

ΔΗΜΟΣ  ΘΑΣΟΥ

Ν.Π.Δ.Δ.  Δημαρωγός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Εγγραφές – Επανεγγραφές σε Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Θάσου

Το ΝΠΔΔ  Δημαρωγός του Δήμου Θάσου ενημερώνει τους Γονείς και Κηδεμόνες νηπίων που συμπληρώνουν τα 2,5 έτη μέχρι τις 30 Αυγούστου 2016

και ως την ηλικία της εγγραφής στο Νηπιαγωγείο, ότι οι αιτήσεις για εγγραφή ή επανεγγραφή των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς θα υποβληθούν από 1 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου 2016.

Την αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής και τα απαιτούμενα έντυπα μπορείτε να προμηθευτείτε από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς, την ιστοσελίδα του Δήμου Thassos.gr  – Ν.Π.Δ.Δ. Δημαρωγός , και στα Γραφεία του νομικού προσώπου.

Τα Γραφεία του νομικού προσώπου βρίσκονται στη Θάσο (Κτίριο ΙΚΑ), είναι ανοικτά όλες τις εργάσιμες μέρες από 7.00πμ έως και 15.00μμ και το προσωπικό πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε δημότη / ενδιαφερόμενο γονέα.

Ενημερώνουμε επίσης τους  Γονείς, ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Δράση Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»  θα υποβληθούν στην  ΕΕΤΑΑ  τον Ιούλιο και δίνει τη δυνατότητα στους επιλεγόμενους Γονείς να μην πληρώνουν Τροφεία.  Παρακαλούμε τους γονείς να ενημερώνονται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών ή στο τηλ. 25930/ 24020 του νομικού προσώπου.

Από το  Γραφείο του ΝΠΔΔ Δημαρωγός

Add a comment

You must be logged in to comment.