Δήμος Θάσου


Συμμετοχή της Θάσου στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2019 & Hotelia 2019»

Η Θάσος, μετά από χρόνια, έδωσε δυναμικό παρόν, με δικό της μάλιστα περίπτερο, στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2019 & Hotelia 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019.

Tο περίπτερο της Θάσου προσέλκυσε το ενδιαφέρον και πλήθος επισκεπτών της έκθεσης.

Δέχθηκε ειδικότερα επίσκεψη από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και πολλούς άλλους.

Η συμμετοχή της Θάσου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου σε συνεργασία με τον Δήμο Θάσου και την ΔΗΚΕΘ.

Εκ μέρους της Θάσου στην έκθεση παρευρέθηκαν και υποστήριξαν την προβολή της Νήσου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου κ. Πάρης Παρασχούδης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου κ. Αλέξανδρος Γκάγκος, η Περιφερειακή Σύμβουλός της Π.Ε Θάσου κα. Μαρία Πολυμέρου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πολλοί επαγγελματίες του Τουριστικού Τομέα της Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την συμμετοχή της Θάσου στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στην Ελλάδα. Η αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και η ομαδικότητα αποτελεί το θεμέλιο λίθο της επιτυχίας. Πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε τους φορείς του Τουρισμού προσφέροντας ως Δήμος κάθε δυνατή βοήθεια».

Add a comment

You must be logged in to comment.