Δήμος Θάσου


Παρουσίαση της νέας δράσης του Δήμου Θάσου “NO KAKA”

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, σε δύο ευχάριστες εκδηλώσεις, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιμένα Θάσου και σε κεντρικό σημείο των Λιμεναρίων Θάσου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση μιας νέας δράσης του Δήμου Θάσου που αφορά την καθαριότητα και την ευαισθητοποίηση των πολιτών να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους.

Πρόκειται για μία εναλλακτική λύση, οικολογική, ανέπαφη και Ελληνική για να βοηθήσουμε και να κινητοποιήσουμε όλες τις ηλικίες ώστε να διατηρούν το περιβάλλον μας καθαρό.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και της Δημοτικής Αρχής θα τοποθετηθεί σε 15 κεντρικά σημεία και σε όλες τις Κοινότητες της Θάσου το χάρτινο φαρασάκι/σκουπάκι μιας χρήσης “NO KAKA” (ελληνική πατέντα) για να μαζεύουν οι δημότες ΑΝΕΠΑΦΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας.

Το “ΝΟΚΑΚΑ” είναι 100% οικολογικό, από ανακυκλωμένο χαρτί και ο Δήμος Θάσου θα το προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους ιδιοκτήτες/κηδεμόνες σκύλων γιατί η γειτονιά μας είναι το σπίτι μας και τη θέλουμε καθαρή.

Ήδη κατά τις παρουσιάσεις υπήρξε έκδηλο το καλωσόρισμα και το ενδιαφέρον από τους δημότες.

Πιστεύουμε στη συνεργασία του Δημότη με το Δήμο.

Συμβάλλουμε στη μείωση της πλαστικής σακούλας.

Προστατεύουμε το περιβάλλον.